Meat our Team

Meat our Team

Meat our Team

Sales Afdeling

De voorbereidingen op de ‘sales afdeling’ lopen inmiddels ten einde. De maanden januari en februari staan hier vooral in het teken van de verkoopevaluatie van het afgelopen jaar. Ieder aandachtspuntje wordt onderzocht om op deze manier te streven naar een optimale verkoopservice voor het aankomende barbecueseizoen. Daarnaast worden in deze maanden ook veel vaste klanten bezocht door onze salesmanagers Roy en Mike. Samen met de klant blikken ze terug op de samenwerking van het afgelopen jaar én kijken ze ook weer vooruit naar de nieuwe samenwerkingsmogelijkheden voor het aankomende BBQ-seizoen. Afgelopen twee maanden zijn er met alle EuroParcs vakantieparken ‘meetings’ geweest om de nieuwe samenwerking op te starten. Deze is A-Z Barbecue Service sinds het einde van 2021 aangegaan met EuroParcs.

Aanspreekpunt

Roy(accountmanager particulieren) en Mike (accountmanager zakelijk) zijn het aanspreekpunt voor al jouw speciale vragen en offertes aangaande het organiseren van jouw barbecue/gourmetfeest. Omdat de klant bij ons koning is, hebben wij ook onze chat op de website in een nieuw jasje gestoken. Zo zijn we 24 uur beschikbaar voor jou en kun jij vragen wat én wanneer je wilt. Voor het offerte traject zijn wij inmiddels overgestapt naar Offery. De offertes krijgen met deze software  iets meer ‘body’ door de mogelijkheid om sfeerimpressies en beeldmateriaal toe te voegen. Wel zo duidelijk toch! Nu de voorbereiding bijna afgerond is, pakken onze verkopers nog lekker even vakantie. Op deze manier kunnen ze zo uitgerust mogelijk starten aan het nieuwe seizoen. Mike gaat deze ’vrije tijd’ besteden aan het klussen in zijn nieuwe woning. Roy gaat nog even lekker zonnen in Mexico.

Your turn

Onze afdeling verkoop zit er per 1 mei helemaal klaar voor. Maar nu ben jij aan zet. Heb jij onze website al bezocht of al gebruik gemaakt van onze nieuwe chatbox? Zo ja. Fijn en handig is alles hé?! Binnen enkele muisklikken is jouw feestje geregeld. Zo niet? Neem dan snel een kijkje op onze website. Roy en Mike verheugen zich erop jou te ontmoeten. Zij maken jouw zomer 'lekker makkelijk'. Let the BBQ-SEASON beginnnn!

 

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service