Vier de jaarwisseling met een Winter Barbecue

Vier de jaarwisseling met een Winter Barbecue

Vier de jaarwisseling met een Winter Barbecue

Oud & Nieuw

Oud en nieuw staat op de stoep. De oliebollen en appelbeignets kunnen binnenkort niet aangesleept worden. Wil je een keer anders het oude jaar uitluiden als dat je normaal gewend bent? Dan heb ik voor jou en jouw vrienden iets 'hips and happening': DE WINTER BARBECUE. 'Ach nee', hoor ik je denken, ‘dat wordt koukleumen’, maar komop zeg…je bent toch niet van suiker? Jij en je vrienden houden vast van uitdagingen dus begin het nieuwe jaar goed met een...winterbarbecue. Laat je gasten weten dat ze een lekkere warme jas, muts en handschoenen moeten aandoen/meenemen en geniet samen onder een heldere sterrenhemel van een heerlijk houtvuur, warme BBQ-lekkernijen én van elkaars warmte.

Alles kan en mag

Wat leg je zoal met Oud & Nieuw op de barbecue? Bekijk op de website ons zorgvuldig en met liefde samengesteld Winter Barbecue Menu en laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit menu. Zorg bijvoorbeeld zelf nog voor wat warme chocomel of glühwein om mee te starten. Last van koude handen naarmate de avond vordert? Deze warm je boven de barbecue of je stopt ze lekker diep in de jaszakken van je partner. Hoe romantisch! Het lekker buiten zijn maakt hongerig en met een wijntje erbij zullen zelfs buiten snel de ‘snowboots’ van de vloer gaan. Misschien kunnen jullie wel allemaal in skipak komen en maak je er een gezellige apres-ski Oud & Nieuw van? Alles kan en mag. Jij bepaalt jouw eigen Oud & Nieuw party.

Samen herinneringen maken

Ook in het nieuwe jaar staan wij weer voor jou klaar met nieuwe culinaire ideeën. Met A-Z kun jij optimaal genieten van elk thuisfeestje, wij helpen jou graag met de voorbereidingen. Samen gaan we mooie herinneringen maken in 2023. Kun je niet wachten? Start dan nú met een lekker makkelijk Oud & Nieuw en regel in enkele muisklikken jouw winterbarbecue. 

 

Winterse groet,

 

Jelle 

 

 

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl