Baas boven baas

Baas boven baas

Baas boven baas

Folders

Zo rond eind oktober vallen de folders met kerstpakketten bij ons in de brievenbus. Die leg ik dan meteen in het zicht van mijn vrouw. Zij kiest ieder jaar welk kerstpakket we aan onze werknemers gaan schenken. Uiteraard mag ik mee beslissen. Althans dat zegt ze. Een kerstpakket kan nooit voor iedere werknemer goed uitpakken. Vandaar dat we de laatste jaren veelal cadeaukaarten hebben gegeven. Simpel maar multifunctioneel. Iedereen tevreden toch? Echter.....schijn bedriegt. Ook dan zijn er weer lui die iets te klagen hebben. Als baas zijnde doe je het niet snel goed.

Cadeau opties

Nu bestaat mijn eigen personeel gelukkig niet uit klagende of zeurende mensen. Het zijn vooral veel leuke, jonge en dynamische kerels en meiden. 'Heb ik al.' 'Wat moet ik hiermee?' 'Is dit alles?', zijn veelgehoorde opmerkingen op de werkvloer. Maar niet bij ons! Ons personeel kijkt altijd enorm uit naar het kerstpakket en is dankbaar met hetgeen dat ze krijgen. Wat hebben we al niet allemaal cadeau gedaan in de afgelopen 30 jaar? Hieronder een opsomming:

 • Reiskoffer met levensmiddelen
 • Fotolijst met diavoorstelling
 • Kadokaarten
 • Kerstchocolade
 • Podiumkaart
 • Barbecuebon/Gourmetbon
 • Borrelbakjes
 • Euro’s
 • Bier
 • Etc.

Anno 2021

Als onze medewerkers mij nou vragen wat dit jaar het kerstpakket is, krijgen ze van mij allemaal hetzelfde antwoord, namelijk: ‘Ik heb geen flauw idee, ik zou het niet weten’. Natuurlijk wel met een knipoog. Ik ben zelf nogal standvastig en maak makkelijk keuzes. Dus het uitzoeken hoeft voor mij niet lang te duren. Daarentegen is mijn vrouw uren druk bezig op de computer om een origineel en nuttig kerstpakket te vinden. "Lijkt je dit iets?" "Wat is het budget ook alweer?", en nog veel meer van zulke vragen worden op me afgevuurd. Na een uurtje kibbelen ben ik het zat. Ik pak de hondenriem uit de keukenla en ga samen met mijn trouwe vriend even een frisse neus halen. Terwijl ik de deur uitstap hoor ik de vingers van mijn vrouw nog steeds vluchtig heen en weer tikken op het toetsenbord. Wanneer ik een half uurtje later thuiskom, zit mijn vrouw met haar kleurige haakwerk op de bank in de woonkamer. "Heb je al iets gevonden?", vraag ik semi-geïnteresseerd (ik weet het antwoord namelijk al). Ze zegt: "Kies jij maar, ik zie door de bomen het bos niet meer." Zoals ieder jaar doet ze net alsof ik dan mag kiezen. Maar op het moment suprême ziet ze ineens het licht en roept opgelucht: "Schat, dit gaat het dit jaar worden." "Ik weet het zeker."

Vrouwen, zullen we maar zeggen, zal ik ze ooit begrijpen?

PS Geniet van je kerstpakket, er gaat heel wat aan vooraf,  zoals je hebt kunnen lezen.

 

 

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

 • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
  zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
 • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
 • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

 • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
 • Porseleinen borden
 • RVS bestek, tangen & opscheplepels
 • Servetten

Service