Bye zomer, bye vakantiekilo's

Bye zomer, bye vakantiekilo's

Bye zomer, bye vakantiekilo's

Vakantiekilo’s

Heb je ook zo genoten van de zomervakantie, net iets teveel gegeten en gedronken maar te weinig bewogen? Dan is het nu de tijd om aan de slag te gaan met je gezondheid. Daarvoor hoef je de barbecue niet links te laten liggen. Integendeel. Vleessoorten die weinig vet bevatten en toch lekker zijn van de barbecue zijn varkenshaas, runderbiefstuk en kipfilet. Maak bijvoorbeeld een souvlakispies van varkenshaas, een biefstukspies met salsa verde of een Mexicaanse kipspies met een avocadodip. Onbewerkt vlees is ook nog eens gezonder dan bewerkt vlees. Geen ster in de keuken? Dan bieden de A-Z barbecuemaaltijden uitkomst.

Back to Normal

De zomervakantie is (bijna) voorbij, de scholen hebben hun deuren geopend en de sportclubs en verenigingen zijn weer gestart, waardoor de regelmaat in ieders leven is terug gekeerd. Dé ideale tijd om af te rekenen met die overtollige vakantiekilo’s. Hoe? Neem de komende maanden eens wat vaker de fiets naar je werk (indien mogelijk), haal een frisse neus tijdens de lunchpauze of loop eens een extra keer naar de koffieautomaat. Bewegen zorgt voor een goede calorieverbranding, waardoor je gewoon kunt blijven eten wat je wilt. Wil je toch wat meer afvallen als alleen die vakantiekilo’s? Eet dan tijdens een barbecuefeestje de magere vleessoorten of ga voor een Vis Barbecue Menu of een Vegan Deluxe Barbecue Menu. Jij geniet net als iedereen van een gezellig feestje, maar dan lekker anders.

Nazomeren

Wil je nog even (na)genieten van die laatste zonnestralen en die laatste zomeravonden voordat je er weer een heel jaar tegen aan gaat als ouder of op je werk? Wij zorgen voor een goed einde van de zomer én een goede start van het najaar. Geniet met een thuisdiner voor twee (of meer) en begin het nieuwe school-/werkjaar goed. Jezelf (en anderen) verwennen kan met onze Zeeuwse Mossel Seizoensbox Menu. A-Z Barbecue Service maakt een luxe thuisdiner mogelijk. Met deze exclusieve seizoensbox tover je in een mum van tijd een drie-sterren diner op tafel waar je je vingers bij af zult likken. Lekker makkelijk nazomeren doe je sámen met A-Z!

 

 

 

 

 

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl