Zorgeloze Kerst

Zorgeloze Kerst

Zorgeloze Kerst

Decemberstress

Wie kent het niet: decemberstress. Nog een paar dagen en de feestmaand begint en daarmee voor vele huishoudens ook de kerststress. Wat eten we, wanneer en met wie? A-Z biedt in deze de oplossing:

Kerstavond

Begin kerstavond met een gezellige gourmetavond. Met vrienden lekker de hele avond in kleine pannetjes roeren onder het genot van heerlijke alcoholische versnaperingen: "Iets leukers om te doen met de kerstdagen als gourmetten, dat bestaat niet!" Zet wat lekkere kerstmuziek op en maak de branders aan. Bakken maar! Neem tussendoor de tijd voor een goed gesprek met je geëmigreerde familielid of verre vriend. Of speel tussendoor een bordspel om daarna weer lekker verder te gourmetten. Een goed begin is het halve werk.

1ste Kerstdag in huiselijke sfeer

Op eerste kerstdag biedt ons all-in thuisdiner de kerstluxe die je wilt. Heerlijk Veluws Wild zal de smaakpapillen van jouw gasten doen tintelen van genot. Wij doen de voorbereiding en jij zorgt voor de kers(t) op de taart. Samen zorgen we voor een onvergetelijk luxe en zeer smaakvol kerstdiner in huiselijke sfeer voor jouw familie en vrienden.

2e Kerstdag

Op 2e kerstdag is het tijd voor wat extra frisse buitenlucht. Na al dat binnen zitten willen we naar buiten en dat kan. Ons Winter Barbecue Menu nodigt uit tot gezellig buiten samen zijn. De kinderen kunnen buiten spelen en zich lekker uitleven. De volwassenen warmen zich aan de barbecue en vullen hun magen met winterse kerstdelicatessen. De glühwein nodigt uit tot het samen zingen van kerstliedjes en de steeds sterker wordende kerstverhalen vliegen over en weer over de barbecue. Ga je mee kerstgrillen?

Welke van de drie kies jij of ga je voor alle drie? Vermijd kerst-stress en ga voor samen zorgeloos genieten!

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl