Barbecue huren

Ben je van plan om een groot barbecue feest of een buurtbarbecue te organiseren? En wil je een BBQ huren met heerlijk barbecue vlees? Helaas kun je bij A-Z Barbecue Service geen losse barbecue huren. Maar waarom zou je alleen een barbecue huren als je ook de complete barbecueservice kunt laten regelen? Bespaar jezelf de rompslomp van een barbecue organiseren. Vermijd die drukte in de supermarkt of het lege schap bij de bakker en regel je barbecue via A-Z Barbecue Service. Wij verzorgen voor jou een complete BBQ service!

Een complete BBQ huren

Dus je hebt besloten een BBQ te huren bij A-Z Barbecue Service. Wat kun je dan van ons verwachten? Wij zorgen ervoor dat jij één dag voor de levering van je BBQ een bericht van ons krijgt hoe laat wij ongeveer bij jou aan de deur staan. Eenmaal aangekomen krijg jij van ons een gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles en de bestelde BBQ menu’s. Naast het BBQ vlees krijg je borden, bestek, servetten, salades, sauzen en stokbrood (wit of meergranen naar keuze) met kruidencrème. Is de barbecue afgelopen, zet dan de vieze vaat in de meegeleverde kratten en wij zorgen dat het opgehaald wordt en de afwas gedaan wordt!

 

BBQ huren tijdens de feestdagen

Ook tijdens de feestdagen is een BBQ huren bij A-Z Barbecue Service de ideale oplossing. Gezellig met de hele familie of vrienden barbecueën. Wij bieden voor ieder wat wils: vlees, vis, vegetarisch of een halal barbecue menu, we hebben het allemaal. Maak een keuze uit ons ruime assortiment en ervaar het gemak. Wij bezorgen alles gratis in heel Nederland (excl. de Waddeneilanden), heel België en de grensstreek van Duitsland. Dus ga je tijdens de feestdagen bijvoorbeeld een weekendje naar de Ardennen?

 

Bestel ook dan je barbecue bij A-Z Barbecue Service!

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl