Barbecue vlees

Zonder een goed stuk vlees voor de barbecue, geen geslaagde barbecue toch? Daarom kun je bij A-Z kiezen uit verschillende barbecue vlees menu’s. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment en bestel een van onze heerlijke barbecue vlees menu's. Onze menu's bevatten allerlei verschillende stukken vlees met diverse marinades zodat je lekker kunt variëren. Heb je al een keuze gemaakt? Beslis dan nog even of je het standaard menu wilt of het Royal menu. Het verschil zit hem in de salades en sauzen.

 

barbecue

BBQ vlees, altijd wat anders

Tijdens de zomermaanden is het heerlijk barbecueweer. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij onze BBQ vlees menu’s aangevuld met actiemenu’s. Dit betekent ander vlees dan in onze normale BBQ menu’s. Zo geven wij je een uitgebreide keuze aan BBQ vlees voor een geslaagde en vooral zorgeloze barbecue. Kortom, wil je BBQ vlees bestellen? Kies dan voor de kwaliteit en service van A-Z. Uiteraard hebben we naast diverse vlees barbecues ook een vis barbecue, vegetarische barbecue en halal barbecue. Zo bieden wij een heerlijk barbecue menu voor iedereen!

De barbecue bij je thuis bezorgd

Wij bezorgen het barbecue vlees inclusief salades, sauzen, stokbrood, porseleinen borden, RVS bestek en barbecue met gasfles gratis bij je thuis. Of je nu in Nederland of België woont, dat is voor ons geen probleem. Heb je een voorkeur voor een levertijd dan vragen wij hiervoor een kleine vergoeding. Wanneer je hebt genoten van ons barbecue vlees en onze salades kun je alle vieze vaat gewoon terug plaatsen in de bijgeleverde kratten. Onze chauffeur komt deze spullen op de afgesproken datum weer ophalen. Achteraf dus niet meer die vervelende afwas. Lekker makkelijk!

 

Bestel ook dan je barbecue bij A-Z Barbecue Service!

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl