Barbecue locaties

Je kunt het zo gek niet bedenken maar barbecueën kun je bijna overal. Zowel buiten als binnen, vooral met onze gasbarbecues. Op een balkon van een flat, achter in de tuin (groot óf klein), op de camping, op het strand, op het schoolplein, bij de voetbalclub of zelfs op je trouwlocatie! Kortom: geen plek is te gek. Zo zie je: geschikte barbecue locaties zijn er altijd en overal. Onze all-in barbecueservice bezorgt overal. Onze chauffeurs bezorgen jouw bbq op de door jou gewenste locatie in héél België, Nederland én een gedeelte van Duitsland.* Een geheel verzorgde bbq op locatie regelen is met de A-Z Barbecue Service lekker makkelijk. Binnen enkele muisklikken is jouw feest geregeld en zorgen wij voor een onvergetelijke barbecue-ervaring. Jouw barbecue op locatie wordt onze zorg, jij hoeft alleen maar te genieten. Dat wil iedereen toch?

De bezorglocaties

Onze chauffeurs zijn ieder dag onderweg met bestelde barbecues. Zij komen dan langs op de gewenste locatie en komen de afwas ook weer ophalen.Wij bezorgen in héél België, héél Nederland (exclusief de Waddeneilanden), en een gedeelte van Duitsland!* Jouw bestelde barbecue komen wij gratis tussen 8.30 en 18.00 uur bezorgen op locatie. Wil je de barbecue op een specifiek tijdstip ontvangen, is dit helaas niet mogelijk. Wel kunnen we rekening houden met enkele bezorgmarges.

Echter vragen wij hiervoor een kleine vergoeding:

 • 08.30 – 13.00 uur  € 15,00
 • 13.00 – 18.00 uur  € 15,00
 • 15.00 – 18.00 uur  € 20,00

De routes van onze chauffeurs zijn iedere dag vanaf 15:00 bekend. Vanaf dit moment krijg je van ons een bericht (email en/of sms) hoe laat wij verwachten op de aangegeven barbecue locatie te zijn. Je ontvangt van ons een bezorgmarge van twee uur waarbinnen wij komen bezorgen.

 

Barbecue locaties en service van A tot Z

Wij verzorgen jouw barbecuefeest van A tot Z dus van het begin tot het eind, zelfs de afwas wordt voor je gedaan. Twijfel je of jouw locatie wel geschikt is voor een barbecue of heb je een vraag van andere aard, neem dan contact op met onze klantenservice, daar helpen ze je graag verder.

Een greep uit onze locaties:

 

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

 • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
  zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
 • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
 • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

 • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
 • Porseleinen borden
 • RVS bestek, tangen & opscheplepels
 • Servetten

Service