Een uit de hand gelopen hobby

A-Z Barbecue & Gourmet Party Service vindt zijn oorsprong in een uit de hand gelopen hobby van oprichter en huidige eigenaar Jack Willems. De sterke wil van Jack om de grootte van zijn eigen biefstukje te kunnen bepalen, deed hem besluiten na zijn middelbare school het slagers-vakonderwijs te gaan volgen. Overdag terrein verkennend in verschillende ambachtelijke slagerijen en ’s avonds verlekkerend wegdromen van een goed stuk vlees: voor Jack de ideale weg naar de kennis en vaardigheid die het ambacht van een slager nu eenmaal vereist.

Jack werd begin jaren tachtig gevraagd de barbecue van de plaatselijke voetbalclub te verzorgen, het jaar daarop nog eens. De voetballers brachten opdrachten voor bedrijfsbarbecues binnen, waarna het balletje ging rollen. Misschien door de vaste prijzen voor het pakket vlees, sauzen en salades die hij rekende („bij een slagerij wist je nooit wat je uiteindelijk moest betalen”), maar zeker door de afwasservice die meteen werd geïntroduceerd. „Iedereen verklaarde me voor gek.”

 

Snel bezorgd

Voor 13:00 besteld, is morgen in huis.

Alle benodigdheden

We verzorgen alles voor een onbezorgde barbecue.

Service van A tot Z

Jij geniet van de barbecue! Wij doen de afwas.

OPGERICHT IN 1986

De groeiende vraag bleef Jack niet onopgemerkt; een verborgen talent kwam tot leven. De handelsman in hem klopte aan de deur en leerde hem dat een combinatie van zijn vaardigheden als slager, samen met zijn handelsgeest en een grote dosis creativiteit en durf, de wereld een stuk groter kon maken.

Het idee deed Jack op in de horeca, waar hij ’s avonds na een werkdag in de slagerij bijverdiende. „In de horeca staat gastvrijheid en ontzorgen voorop. Daarom wilde ik geen plastic bordjes voor de barbecue, maar echt serviesgoed. Eten vanaf een plastic bordje op je schoot is niet ideaal.” In de nachtelijke uren reed hij de uitdovende feesten af om de afwasruïnes op te halen. Bij de eerste grote opdracht in Utrecht moest dat twee keer. „Die 750 borden waren wat zwaar voor de auto.”

Samen met zijn vrouw Vic, familie en vrienden was hij elk weekend volop in de weer om legio barbecuepartijtjes en later ook gourmetparty’s voor te bereiden: niet alleen binnen het circuit van vrienden en kennissen, maar ook steeds meer daarbuiten. Kwaliteit doet spreken en de mond-op-mondreclame deed zijn werk. De groei van het bedrijf was een onomkeerbaar feit.

VAN A TOT Z

"Alles geregeld van A tot Z”, is Jacks motto. A-Z Barbecue & Gourmet Party Service was geboren. Jack wist met een nimmer aflatend enthousiasme en geloof in zijn eigen bedrijf uit te bouwen tot het bedrijf wat het vandaag de dag is: een dynamisch, maar vooral uniek bedrijf, waar ieders enthousiasme de basis van het succes is! Het geheim? Kameraadschap, familiegevoel en een gezonde dosis boerenverstand.

 

Met A-Z Barbecue Service wordt samen eten lekker makkelijk. In ons assortiment vind je alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue. Wil jij barbecueën zonder uren in de keuken te hoeven staan? In ons assortiment vind je namelijk alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue, zelfs de vuile vaat neemt A-Z mee retour. Onafhankelijk van de groepsgrootte wordt er gratis bezorgd in België, Nederland en Duitsland.*

Het assortiment is perfect voor zowel vleesliefhebbers, visliefhebbers als liefhebbers van vegetarische gerechten. Je vindt bij ons iedere keer weer lekkere en verrassende combinaties van vlees-/vis-/vegetarische producten, sauzen en salades. Bezorgen, ophalen en de afwas zit bij de prijs inbegrepen. Met meer dan 30 jaar ervaring regelen wij keer op keer een perfecte barbecue!

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je ons graag even spreken over een
bepaald onderwerp? Dan staan we je graag te woord.

 

Kronenbergweg 11
5976 NV Kronenberg
Nederland

verkoop@a-z.nl

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl

Al onze menu's zijn inclusief

Duurzaamheid

  • Wij werken volgens de laatste voedsel en veiligheidsnormen én 
    zijn hiervoor gecertificeerd d.m.v. het ISO-22000 certificaat.
  • Onze plastic verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze voertuigen voldoen aan de laatste Euro6 normen.

Benodigdheden

  • Gasbarbecue (tafelmodel) inclusief gasfles
  • Porseleinen borden
  • RVS bestek, tangen & opscheplepels
  • Servetten

Service