BBQ voor grote groepen

Ben je met meer dan 40 personen? Vraag dan een offerte aan!

A-Z maakt samen vieren lekker makkelijk! Wil jij dat er nog lang na wordt gepraat over jouw BBQ? Dan helpen wij jou verder.


A-Z is dé barbecue leverancier voor de zakelijke markt!

Ben je op zoek naar de perfecte manier om jouw bedrijfsuitje, teambuilding activiteiten of zakelijkevenementen naar een hoger niveau te tillen?  Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Wij staan voor je klaar om het werk uit handen te nemen. Onze BBQ helden zorgen voor een BBQ, het servies en de afwasservice. Geen zin in vlees? Wij hebben ook menu's voor vegetariërs, veganisten en mensen die geen varkensvlees eten? Het enige wat je nog hoeft te doen is de hamburgers omdraaien. Maar laten we eerlijk zijn, dat kan ook een gezellige bezigheid zijn, nietwaar?

1

Vul je gegevens in

2

Deel je voorkeuren

3

Ontvang je offerte en profiteer van een speciale groepskorting

Offerte formulier


Gegevens


Bezorgadres


Dieetwensen


Menuwensen / Opmerkingen


Indien u geen menuwensen achterlaat neemt A-Z contact met u op.

Liever direct contact

Bel ons dan op werkdagen 077 - 4677200

  • Wij zijn zeer flexibel en kunnen snel inspringen op veranderingen.
  • Op maat gemaakte barbecuepakketten.
  • Wij doen de afwas 
    Geen zorgen achteraf!

Al duizenden groepen gingen u voor

bbq voor alle groepen
Goedkoper barbecueën

Mag jouw BBQ feestje niet te veel kosten? Wij hebben ook betaalbare barbecue menu's. Zo kun je optimaal genieten van een BBQ, ook met een kleiner budget.

Bespaar op BUDGETBARBECUE.NL
Clubs & verenigingen

A-Z heeft voor iedere vereniging wat wils in haar betaalbare barbecue-assortiment. Samen met je teamgenoten kun je het seizoen op een gezellige manier afsluiten of openen.

Bespaar op CLUBBARBECUE.NL
bedrijfsbarbecue
Bedrijfsbarbecue

Of je bedrijf nu vijftien, honderdzestig of duizend medewerkers heeft, A-Z Barbecue Service maakt het voor u mogelijk. Wij maken samen eten namelijk lekker makkelijk!

Meer info
Schoolbarbecue

Ook tijdens een eindkamp of een introductie kun jij denken aan een verzorgde barbecue. Wij zijn uitstekend in staat om voor schoolgroepen van elke omvang een overheerlijke schoolbarbecue te organiseren.

Meer info
Straat- en Buurtbarbecue
Straat- en Buurtbarbecue

Wat is er leuker om samen met je buren een groot straat- of buurtfeest te organiseren? Denk dan eens aan een compleet verzorgde barbecue, inclusief schoonmaak en afwas. 

Meer info
bbq op vriendenweekend
Vriendenweekend

A-Z Barbecue Service is je beste vriend. Of je nu in een vakantiehuisje of een luxe villa zit, het maakt niet uit, als je er maar samen op uit kunt. En wat past daar nu beter bij dan een overheerlijke barbecue?

Meer info
Familiebarbecue

Wij hebben al voor vele klanten prachtige en grote familiebarbecues op maat mogen regelen. Ook voor reünies, bruiloften en communies ben je bij A-Z Barbecue Service aan het goede adres.

Meer info
az drankpakket
A-Z Dranken & Verhuur

Vanuit jarenlange ervaring op het gebied van dranken en verhuur weet je zeker dat je genoeg drank in huis haalt. Heb je nog drank over? Dan kun je dat gewoon weer inleveren. Zo geniet je zorgeloos van je feestje!

Meer info

Met trots verzorgen we onze BBQ service ook aan:

Naast de honderdduizenden mensen die jaarlijks genieten van een heerlijke barbecue, zijn wij trots op het feit dat er al vele grote klanten gebruik hebben gemaakt van de op maat gemaakte A-Z barbecuepakketten.

Rijksoverheid Amarant Chubb DHL Philips TUDelft ABN-Amro

Daarnaast levert A-Z op diverse vakantieparken en bij meer dan 500 groepsaccommodaties in Nederland en België. Tot slot is A-Z trotse partner van bijna twintig Universiteiten en Hogescholen waarbij A-Z tijdens de Introductieweek de barbecue verzorgt!

Ben je met meer dan 50 personen? Ontdek de voordelen voor u als grotere groep Vraag direct een offerte aan

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl