Chefkok Robert: "Iedere dag maak ik met ekker eten mijn dag tot een feestje."
De klassieke clubsandwich, maar dan vegetarisch!
Ik zeg: 'Een dag geen vlees, is een dag niet geleefd.' Maar ik weet ook dat niet iedereen daar zo over denkt. Daarnaast kan het echt geen kwaad om een keer een dagje geen vlees te eten en mijn vegetarische clubsandwich is gewoon ongekend lekker!
Planet Proof Falafel Satay uit het Vegetarisch Barbecue Menu
Rode bieten salade uit ons Royal Sauzen en Salades pakket
Aioli saus (4-5 p.)
Meergranen Stokbrood met Kruidenboter
Bereidingswijze
Snijd een kwart uit het midden van het stokbrood en snijd dit stuk vervolgens doormidden
Bak de Falafel spies op de barbecue
Ondertussen toast je het brood totdat dit lekker krokant is
Haal vervolgens beide items van de barbecue af en verwijder het stokje van de Falafel spies
Besmeer de onderzijde van het brood met de Rode Bieten salade
Snijd de Falafel doormidden en leg dit op de salade
Leg hier bovenop de tomatenparten en bestrijk de bovenzijde van het brood met de Aioli saus.
Klaar is Kees. Smullen maar!
Geschreven doorRobert
Ik ben momenteel werkzaam als Manager Support, Kwaliteit & Innovatie bij A-Z Barbecue Service. Mijn passie ligt voornamelijk bij de productontwikkeling. Of het nu recepten, nieuwe producten of menu's zijn: Laat mij maar lekker experimenteren en fantaseren. Ik plaats geregeld barbecuetips en 'lekker makkelijk' recepten op deze blogpagina. Dus ik...