Wij zorgen goed voor ons personeel

Wij zorgen goed voor ons personeel

Wij zorgen goed voor ons personeel

Human Resource Management

Vanaf de maand april draait onze afdeling Human Resource Management op volle toeren. In samenwerking met onze digitale uitzendpartner JobMatcher is deze afdeling druk in de weer met het  werven van nieuwe oproepmedewerkers. Naast onze vaste (oproep)medewerkers stromen er in deze periode van het jaar tientallen nieuwe flexwerkers in. Medewerkers die we allemaal een specifiek A-Z inwerk traject aanbieden. Altijd weer een gezellige en bruisende periode. Het begin van het nieuwe seizoen gonst zowel letterlijk als figuurlijk door deze afdeling. Het leuke van de afdeling HRM is dat deze onderdeel uitmaakt van de afdeling Support en daarmee de gehele bedrijfsvoering ondersteunt. Een goede samenwerking met alle andere afdelingen binnen het bedrijf is dan ook essentieel. Een hele organisatie met als doel de culinaire service,  die A-Z Barbecue & Gourmet Party Service B.V. biedt, te continueren en bovenal te optimaliseren.

Flexibele bedrijfsvoering

Het trio Marion, Judith én Paul runnen al geruime tijd samen deze afdeling met veel plezier, passie en kundigheid. Zij kennen de werkzaamheden van deze afdeling inmiddels op hun duimpje. Daarnaast zijn zij het 1ste aanspreekpunt voor onze digitale uitzendpartner JobMatcher en onze overige flexpartners. Het seizoensgebonden karakter van een bedrijf als A-Z Barbecue Service vraagt om een goed georganiseerde maar bovenal flexibele bedrijfsvoering. Hierdoor is een goede en optimale samenwerking met onze vaste uitzendpartners Fortuna en Verbeek Uitzendbureau van groot belang. Het wel of niet schijnen van de zon kan al van invloed zijn op de personeelsplanningen van de afdelingen. De ene dag zijn er 20 extra medewerkers nodig, de dag erna bij regen misschien hetzelfde aantal minder. Onze personeelsplanning is dus net zo veranderlijk als het weer.

Word jij onze nieuwe BBQ Held?

Samen met onze recruiters zit onze afdeling HRM volop klaar voor het verwelkomen van nieuwe collega’s. Ben jij nog op zoek naar een (tijdelijke) (oproep) baan als Trucker, Picker óf Seller, vergeet dan vooral niet onze vacaturepagina op onze website te bezoeken. Bekijk de filmpjes en krijg een goede indruk van de werkzaamheden. Wij zien er naar uit om jou als nieuwe BBQ Held te ontmoeten.

 

 

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl