A-Z Support(ers) aan het woord

A-Z Support(ers) aan het woord

A-Z Support(ers) aan het woord

Wat doen onze ict-ers zoal op een werkdag?

Automatisering

Onze A-Z support(ers) Jeroen en Nick zijn verantwoordelijk voor de ICT binnen A-Z Barbecue Service. Samen ondersteunen zij de afdelingen Verkoop, Logistiek en Productie zodat alle bedrijfsprocessen goed verlopen. Wekelijks zitten zij met de afdelingshoofden bij elkaar om te sparren over veelal technische vraagstukken op automatiseringsgebied. Bij onze barbecueservice hadden we vroeger, zowel op de afdeling financiën als op de afdeling verkoop, heel wat handjes meer nodig dan nú . De 'automatisering skills' van deze 2 mannen hebben dat toch maar even voor elkaar gebotst.

Maatwerk

Verder zorgen zij voor een correct werkende werkomgeving door middel van een degelijke cybersecurity, een gebruiksvriendelijke website/bestelsite en houden ze zich dagelijks bezig met het doorontwikkelen van onze eigen applicatie(ERP systeem). Jeroen heeft daarbij ook nog een 2e applicatie t.b.v. routetransport gebouwd. Aan de hand van vraagstukken van zowel het Operationele veld als het Management worden de onderdelen geautomatiseerd in beide applicaties. Doordat alles maatwerk is wordt onze software aangepast aan het bedrijfsproces in plaats van het bedrijfsproces aan de software.

Afdeling Support

Uiteraard heeft onze afdeling Support de afgelopen coronajaren niet stil gezeten, maar de volgende punten ontwikkeld, geoptimaliseerd of geautomatiseerd:

  • Assortimentsaanbod op de site
  • Offertes aanvragen
  • Koppeling tussen onze nieuwe website en ERP systeem
  • Bestellingen plaatsen
  • Route app voor de chauffeurs
  • Kwaliteitssysteem t.b.v. HACCPO certificering
  • Inkloksysteem
  • Forecast uitzendbureaus
  • One-stop BBQ

Zoals je leest: stel onze A-Z support(ers)een vraag en ze gaan meteen aan de slag. Met veel plezier. Het is enorm uitdagend werk om te doen. De overleglijnen binnen A-Z zijn kort en de afdeling Support kan daardoor vliegensvlug handelen als er zich problemen voordoen op automatiseringsgebied. Daarbij heerst er onder hen en de andere collega's een gemoedelijk sfeer waardoor werken niet als werken voelt maar meer als  'betaald hobbyen’. A-Z steeds maar weer naar een 'hoger level' tillen lukt mede namens deze 2 vakbekwame werknemers prima. Ze gaan ervoor. Elke dag opnieuw.

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl