Het EK 2024 start BIJNA!

Het EK 2024 start BIJNA!

Het EK 2024 start BIJNA!

Een EK voetbalwedtrijd van Nederland kijk je met een barbecue van A-Z

Over enkele weken start het EK-voetbal in Duitsland. Tijd voor een barbecue! Een Oranje barbecue organiseren kan een geweldige manier zijn om vrienden en familie bij elkaar te brengen om te genieten van de opwinding van het voetbalspel. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om een geslaagd voetbalfeest te organiseren:

Voetbalfeest organiseren

  • Datum en locatie: Kies een datum die voor iedereen past en een locatie die voldoende ruimte biedt voor de gasten. Dit kan thuis zijn, in een tuin, of zelfs in een gehuurde feestzaal.
  • Uitnodigingen: Stuur uitnodigingen naar vrienden en familie. Je kunt traditionele uitnodigingen per post versturen, of gebruikmaken van digitale uitnodigingen via e-mail of sociale media.
  • Thema en decoraties: Overweeg om een voetbalthema aan het feest te geven. Versier de ruimte met voetbalballonnen, vlaggen van favoriete teams, en misschien zelfs wat kunstgras als tafelkleed. Denk ook aan serviesgoed en decoraties die passen bij het thema.
  • Eten en drinken: Zorg voor een assortiment aan hapjes en drankjes die passen bij de sfeer van het voetbalfeest. Denk aan pizza, hamburgers, hotdogs, chips en dip, en natuurlijk bier en frisdrank. Vergeet niet aan eventuele dieetwensen van je gasten te denken. Ook een geheel verzorgde Oranje Barbecue thuis bezorgd behoort tot de mogelijkheden.
  • Entertainment: Naast het kijken naar de wedstrijd, kun je ook andere vormen van entertainment toevoegen, zoals een voetbalquiz, een voorspellingswedstrijd voor de uitslag, of zelfs een mini-voetbaltoernooi in de tuin.
  • Audiovisuele setup: Zorg ervoor dat je een groot scherm hebt waarop de wedstrijd kan worden bekeken. Een goede geluidsinstallatie is ook belangrijk voor een meeslepende ervaring.
  • Wedstrijdactiviteiten: Moedig je gasten aan om in de geest van het spel te komen door bijvoorbeeld teamkleuren te dragen of zelfs hun eigen favoriete voetbalshirt mee te nemen.
  • Veiligheid en comfort: Zorg ervoor dat er voldoende zitplaatsen zijn voor alle gasten en dat er ruimte is om te bewegen. Vergeet niet aan eventuele veiligheidsmaatregelen te denken, zoals brandblussers en EHBO-kits.
  • Fotomomenten: Creëer leuke fotomomenten met voetbal gerelateerde rekwisieten, zodat je gasten leuke herinneringen kunnen vastleggen.
  • Dank je wel: Vergeet niet om je gasten na afloop te bedanken voor hun aanwezigheid en om ze eventueel een klein aandenken aan het feest mee te geven.

Met deze stappen kun je een fantastisch voetbalfeest organiseren dat zowel leuk als onvergetelijk zal zijn voor al je gasten! Moge het beste elftal (Nederland) winnen!

 

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl