NIEUW: A-Z club sponsor actie

NIEUW: A-Z club sponsor actie

NIEUW: A-Z club sponsor actie

Sponsor jouw vereniging en maak kans op een gratis clubbarbecue

Ben jij lid van een zangvereniging, voetbalclub of wat voor club dan ook en bestellen jullie als club geregeld iets bij A-Z barbecue? Vraag dan snel een A-Z clubcode aan. Met de sponsoractie van A-Z kunnen we namelijk allemaal profiteren van 5% korting op elke bestelling bij A-Z door gebruik te maken van een unieke clubcode. Maar dat is nog niet alles! A-Z zal ook 5% van de bestelwaarde van elke aankoop met de clubcode van jouw vereniging rechtstreeks sponsoren aan de desbetreffende club. Het is een geweldige manier om alle verenigingen te ondersteunen terwijl iedereen geniet van korting op de hoogwaardige service van A-Z.

Wat betekent de A-Z sponsoractie voor jou als lid?

Door deel te nemen aan onze sponsoractie kun je niet alleen geld besparen op jouw bestellingen, maar ook een directe bijdrage leveren aan het welzijn van jouw club. Elke keer dat je onze clubcode gebruikt, draag je bij aan het versterken van jouw vereniging en het realiseren van onze gezamenlijke doelen. In deze uitdagende tijden staat ons geliefde verenigingsleven onder druk. Als lid weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je club te ondersteunen, zodat we samen kunnen blijven groeien en bloeien. Laten we daarom samen vieren en jouw vereniging ondersteunen op een manier die niet alleen voordelig is voor jezelf, maar ook voor de toekomst van jouw club. Neem deel aan deze geweldige sponsoractie en help ons om jouw vereniging naar nieuwe hoogten te brengen!

Sponsor jouw vereniging en win een gratis barbecue

Elke maand strijden de deelnemende verenigingen om de periodetitel. De vereniging die in de desbetreffende periode het hoogste sponsorbedrag bij elkaar bestelt, wint een fantastische prijs: een gratis club BBQ voor 10 leden

Wordt jouw vereniging barbecue bestelkampioen van het jaar?

Maar dat is nog niet alles! Aan het einde van de competitie is er een hoofdprijs: het kampioenschap. De vereniging die tijdens de gehele duur van de competitie het hoogste totale sponsorbedrag bij elkaar bestelt, wordt gekroond tot kampioen! En als kampioen wint deze vereniging een  gratis club BBQ voor maar liefst 50 leden!

Draaiboek sponsoractie

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl