Straal jij binnenkort op een zomerbruiloft?

Straal jij binnenkort op een zomerbruiloft?

Straal jij binnenkort op een zomerbruiloft?

Nodig A-Z Barbecue Service uit op je bruiloft

Ben jij binnenkort de bruid(egom)? Alvast van harte gefeliciteerd ! Een zomerbruiloft kan echt magisch zijn.  Hier zijn enkele ideeën om ervoor te zorgen dat jouw zomerbruiloft onvergetelijk wordt:

  • Locatie: Kies een prachtige buitenlocatie zoals een tuin, strand, wijngaard of een schilderachtig park. Een buitenbruiloft in de zomer biedt de mogelijkheid om te genieten van het mooie weer en de natuurlijke omgeving.
  • Tijd en datum: Plan je bruiloft op een datum met een goede kans op mooi weer. Zorg ervoor dat je rekening houdt met de zonsondergangstijd als je een avondceremonie wilt.
  • Jurk en outfit: Kies lichte en luchtige kleding voor zowel de bruid als de bruidegom. Denk aan dunne stoffen en mouwloze jurken voor de bruid, en lichte pakken of zelfs linnen voor de bruidegom.
  • Bloemen en decoratie: Ga voor heldere en kleurrijke bloemen die passen bij het zomerseizoen, zoals zonnebloemen, rozen, hortensia's en dahlia's. Gebruik decoraties in pastel- en zomerse kleuren om een vrolijke sfeer te creëren.
  • Catering: Kies voor lichte en frisse (betaalbare) bbq pakketten die passen bij het seizoen, zoals salades, gegrilde groenten, fruit, en visgerechten. Overweeg ook een zomerse cocktailbar met verfrissende drankjes zoals mojito's, sangria en fruitige mocktails.
  • Schaduw en verkoeling: Zorg ervoor dat er voldoende schaduwrijke plekken zijn voor gasten om af te koelen tijdens de warme zomerdag. Denk aan parasols, luifels of zelfs een tent voor wat extra verkoeling.
  • Entertainment: Plan leuke zomerse activiteiten voor je gasten, zoals tuispelen, een fotobooth met zomerse rekwisieten, of zelfs een vuurwerkshow als de locatie dit toelaat.
  • Bruiloftsfotografie: Maak gebruik van het prachtige natuurlijke licht van de zomer voor je trouwfoto's. Overweeg ook een fotoshoot tijdens het gouden uur, net voor zonsondergang, voor adembenemende foto's.
  • Zomerse details: Voeg zomerse details toe aan je bruiloft, zoals leuke zonnebrillen als huwelijksbedankjes, waaier voor de gasten om af te koelen, of zelfs een ijskar met heerlijke ijssmaken.
  • Weerplan: Zorg voor een alternatief plan voor het geval het weer niet meewerkt. Huur bijvoorbeeld een tent voor regenbescherming of zorg voor parasols als het te zonnig wordt.

Met deze ideeën en met onze bruiloft catering wordt jouw zomerbruiloft een prachtige (betaalbare) viering van liefde en geluk!

 

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl