Twinning is Winning

Twinning is Winning

Twinning is Winning

Digitale reclamemasten

Heb je ons bedrijf A-Z Barbecue Service al gespot? Op weg naar Schiphol, je werk of gewoon tijdens een dagje uit, kun je ons bedrijf  aantreffen hoog in de lucht. ‘Een extra locatie geopend?’, hoor ik je denken. Nee nee, twee digitale reclamemasten met onze bedrijfsnaam trotseren deze barbecuezomer weer en wind om zo nog meer mensen kennis te laten maken met onze unieke barbecueservice.

Barbecue TWINS

Deze digitale duo reclamemasten, ook wel de TWINS genoemd, zijn gesitueerd langs de A4 bij Schiphol, één van de drukste snelwegen van Nederland. Op deze locatie hebben wij als bedrijf de unieke kans om onze boodschap te verdelen over twee schermen, waarmee we extra de aandacht van voorbijgangers proberen te trekken. Met een bereik van meer dan 2,1 miljoen passanten per week is de impact op deze locatie gegarandeerd en is het dé manier om ons bedrijf (nog meer) op de kaart te zetten!

*Aantal passanten per week Zijde 1 (richting Amsterdam): 2.104.019

*Aantal passanten per week Zijde 2 (richting Den Haag): 2.120.849

Culinaire genieten met A-Z

Niet op slechts één locatie kun je ons aantreffen hoog in de lucht nee, op veel meer plekken (Rotterdam, Sliedrecht, Breda, Roermond, Maastricht) zijn we deze zomer te zien (geweest). Dus houd je ogen op de weg maar kijk af en toe ook even omhoog. Wij kunnen jou als bedrijf culinaire uit de brand helpen in drukke tijden met zowel zakelijke bijeenkomsten, familiefeesten, luxe thuisdiner ,(Binnen)barbecueën, gourmetten, seizoens boxen: we zijn horeca professionals en kennen met ruim 30 jaar ervaring inmiddels de klappen van de zweep op barbecuegebied én meer! Wij nemen jou het werk uit handen en jij gaat culinaire genieten. Zien we ons snel?

 

 

 

 

 

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl