Yesss...geslaagd!

Yesss...geslaagd!

Yesss...geslaagd!

Vier je eindexamenfeest met een barbecue

Yesss...je bent (bijna) geslaagd. Tijd om een feestje te geven. Maar hoe pak je dit het beste aan? Hieronder geven we je enkele tips om een betaalbaar en 'easy going' eindexamenfeest te organiseren.

De A-Z Partyprikker

Bij het organiseren van een eindexamenfeest komt nog best wel veel kijken. Het is dan ook slim om als kind én ouders samen alles op een rijtje te zetten. Bepaal bijvoorbeeld samen waar je het feestje gaat vieren. Beschikken jullie zelf over een tuin? Heeft de oma van je vriendin een groot grasveld achter haar huis? Of maak je er liever een straatfeestje van? Bedenk in ieder geval op tijd wáár je het examenfeest wil vieren, want er zijn waarschijnlijk genoeg klasgenoten die ook een feestje organiseren. En niets is zo suf als meerdere feestjes op één avond… Dus zijn jullie eruit wat de locatie wordt? Kies dan ook direct een datum met onze A-Z Partyprikker zodat je zo snel mogelijk én lekker makkelijk duidelijkheid krijgt! Oh... een kleine extra tip: vraag of de genodigden laten weten of ze aanwezig zijn of niet.

Creëer extra ruimte

Waar je je examenfeest ook maar gaat vieren, we raden aan om eventueel wat partytentjes achter de hand te houden. Niets zo onvoorspelbaar als het weer toch! Op die manier ben je er zeker van dat er genoeg ruimte is voor iedereen en dat iedereen droog en warm staat.

Breng sfeervolle decoratie aan

Met een locatie, datum en partytent alleen ben je er nog niet, want dan ontbreekt er nog sfeer. Heb je een themafeest in gedachten? Zorg dan voor voldoende thema gerelateerde versiering, zoals (helium) ballonnen, slingers. Als je gewoon wat sfeer in de partytent wil brengen, zorg dan voor gezellige theelichtjes , lampions en bijvoorbeeld een rode loper met paaltjes. En afgezien van het feit dat er op de dansvloer natuurlijk genoeg ruimte moet zijn, kunnen wij er samen met jou voor zorgen dat er ook genoeg zitplaatsen zijn. Kies bijvoorbeeld voor een  bartafel met ingebouwd haardvuur of een statafel met barkrukken. Bij de kringloop kun je al tegen een prikkie leuke stoeltjes etc. scoren:)

Inkopen doen

Omdat je met het versturen van de uitnodigingen hebt gevraagd of mensen willen laten weten of ze aanwezig zijn of niet, heb je een goed beeld van de hoeveelheid gasten. En dit is superhandig bij het inkopen doen van de drank. Je kunt namelijk goed bedenken hoeveel hapjes en drankjes je nodig hebt. Van borrelnootjes tot chips en van wijn tot bier. Ben je boven de 18 en mag je alcoholische drankjes schenken? Zorg er dan voor dat alles lekker koud in een koelkast of wijnkoeler staat.

Geen keukenprins(es)? Vier jouw eindexamenfeest samen met A-Z Barbecue Service

Geen tijd of zin om hapjes te maken of ben je gewoonweg  geen ster in de keuken? Onze A-Z Barbecue Service helpt jou om een onvergetelijk examenfeest te organiseren waar nog maanden over na zal worden gepraat. Onze grillprodukten zijn divers, smakelijk en makkelijk te bereiden. Barbecueën kun je zelfs nog met twee linkerhanden:) Vermijd overvolle supermarkten en bestel online jouw partyhapjes. Zo heb jíj extra tijd om je toe te leggen op dat wat je echt leuk vindt zoals bijvoorbeeld de tuin versieren of lekkere 'cocktails shaken'. Je hebt de laatste maanden hard genoeg gewerkt, nu begint het grote genieten voor jou en jouw vrienden.

Alvast heel veel plezier!

 

 

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl