A-Z houdt van barbecuefeestjes bouwen

A-Z houdt van barbecuefeestjes bouwen

A-Z houdt van barbecuefeestjes bouwen

Hartje zomer: vakantie vieren met een barbecue

Het is hartje zomer. De kinderen hebben al een aantal weekjes grote vakantie. Binnenkort mogen ook de bouwvakkers massaal met hun gezin naar de costa’s om vakantie te gaan vieren. De stranden zullen overladen worden met stoere mannenlijven (en vrouwenlijven) die bewezen hebben wel tegen een stootje te kunnen. Om na een heel jaar lang hard zwoegen ineens geheel werkeloos op het strand te liggen is voor geen enkele bouwvakker een probleem. Of toch wel? Uitslapen, lekker bakken in de zon, bier drinken, een stadje bezichtigen en wat op het water ronddobberen op je luchtbed. Wie wil dat nu niet, dit is het paradijs op aarde toch?!

Bouwvak vakantie vieren met een barbecue

Helaas niet voor iedereen. Het kan je, na een aantal dagen van rust, ineens te warm worden onder die Spaanse zon. Je gereserveerde campingplek ligt bijvoorbeeld midden in de zon. Je slaapt slecht door de luidruchtige campingdisco. Je wordt leeg geprikt door die ellendige Spaanse muskieten. Het zwembad is veels te druk. Kortom: Je hebt last van heimwee. Voor die bouwvakkers onder ons zou ik zeggen: probeer eens Rund um Hause als vakantiebestemming. Ga lekker met de overige thuisblijvers genieten van het in de bouwvakvakantie zo rustige Nederland. Ga uitgebreid barbecueën in eigen tuin met de hulp van A-Z Barbecue Service. Zij zorgen voor barbecuegemak onder eigen dak. 

Deel je vakantieverhalen bij een familiebarbecue

Gezelligheid moet je zelf maken en het Nederlandse klimaat is tegenwoordig van zulke goede kwaliteit dat je echt niet meer naar het buitenland hoeft voor de zon. Tussendoor kan je thuis dan nog even die klus meepakken die al een jaar lang onaangeroerd op de planken ligt. Ga je wel vakantie vieren buiten de deur? Organiseer dan bij thuiskomst een familiebarbecue of vriendenbarbecue. Om lekker bij te kletsen en je vakantieverhalen uit de doeken te doen. Wij helpen je graag bij het grote nagenieten. Thuiskomen was nog nooit zo leuk en zo lekker makkelijk. Fijne bouwvakvakantie thuis of elders iedereen en tot snel!

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl