Vier Moederdag lekker makkelijk met een luxe thuisdiner

Vier Moederdag lekker makkelijk met een luxe thuisdiner

Vier Moederdag lekker makkelijk met een luxe thuisdiner

Ondernemer Jelle presenteert: Het Limburgse Asperges Seizoensbox Menu

Het Limburgse Asperge Seizoensbox Menu biedt  de luxe van een sterrenrestaurant 

Wie verdient het om binnenkort eens extra in de watten gelegd te worden? Inderdaad de liefste vrouw ter wereld…je Mama! Moederdag is dé dag om dit te doen. "Maar hoe ga ik dit aanpakken?', hoor ik je denken. Nu…in ieder geval ‘lekker makkelijk’, aldus een enthousiaste Jelle.

Wat ga jij eten op Moederdag?

Elke moeder is anders, houdt van andere bezigheden en dus ook van andere cadeaus. Maar elke moeder moet eten toch? Daarom is een A-Z moederdag thuisdiner, waar je dus nooit de plank mee misslaat, hét moederdag cadeau van 2024. Met onze asperges seizoensbox verwen je je liefste moeder met het overheerlijke witte goud. Wat zal ze genieten. Geen overdruk restaurant bezoeken op Moederdag maar heerlijk thuis genieten van haar (klein)kinderen en heerlijke verse asperges van de koude grond. Zelfs met twee linkerhanden in de keuken kun jij op Moederdag jouw Mama verrassen met een moederdag sterrendiner thuis.

Zet op Moederdag de koksmuts op

Kom uit je comfortzone en zet op deze speciale dag de koksmuts op. Naast witte asperges vind je ook nog heerlijke krieltjes, smakelijke Livar ham en een heerlijk toetje in onze moederdag dinerbox. Ook aan een lekker wijntje hebben we gedacht. ‘Maar dan zit ik achteraf met de afwas?’, hoor ik je denken. "Nee hoor…deze komen wij de volgende dag ophalen", aldus Jelle. Zo heb jij extra tijd hebt om samen met je moeder door te brengen. Lekker de boel de boel laten op Moederdag is het advies. En dit kan…SAMEN met A-Z!

 

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl