Onze vleesschalen worden netjes gegarneerd geleverd op een plastic vakkenschaal, welke vervolgens is ingesealed. Onze sauzen en salades zijn ook afgegarneerd verpakt, ditmaal in plastic bakjes. Alle producten kunnen dus zo op tafel gezet worden. Wist u dat al onze plastic verpakkingsmaterialen van gerecycled plastic gemaakt zijn? Door deze bij het PMD-afval aan te bieden dragen we samen bij aan een schonere planeet!
Dit is afhankelijk van het aantal personen waarvoor je bestelt.
Wij leveren geen benodigdheden mee om de satésaus op warmen. Als je de satésaus warm wilt eten, dien je zelf voor een pannetje te zorgen en deze op de barbecue te plaatsen. Het is ook mogelijk om de satésaus in de magnetron op te warmen. De saus dient dan wel in een bakje gedaan te worden dat geschikt is voor de magnetron (onze plastic bakjes zijn NIET magnetronbestendig).
Wij rekenen 1/3 stokbrood p.p. Het aantal stokbroden wordt altijd naar boven afgerond. Om de versheid van ons stokbrood te garanderen wordt het niet voorgesneden.
Ons stokbrood wordt vers afgebakken en daarna meteen diep ingevroren. Dit om de kwaliteit van de stokbroden zo goed mogelijk te waarborgen. Hierdoor kan het zijn dat de stokbroden bij aankomst licht bevroren zijn. Je kunt de stokbroden na levering het beste uit elkaar leggen in een droge omgeving. Natuurlijk kun je de stokbroden altijd nog even in een voorverwarmde oven of op de kleinste stand op de barbecue opbakken. Het stokbrood wordt geleverd zonder broodplank en broodmes.
Het is mogelijk om het vlees per persoon te laten verpakken. Het is niet mogelijk om de sauzen en salades per persoon te verpakken.
Het is zeker mogelijk om een combinatie te maken tussen verschillende pakketten. Let hierbij wel op dat ieder sauzen & salades pakket een minimale afname van 4 stuks heeft. Om bijvoorbeeld een combinatie te maken tussen de Standaard- en A-Z pakket moeten er dus minimaal 8 menu's worden besteld, waarvan 4 met Standaard en 4 met A-Z sauzen. Dit geldt ook voor menu's met speciale sauzen & salades, waaronder het Burgers & Dogs Menu en het Wintermenu.
Wij proberen zo veel mogelijk rekening te houden met allergieën. Bij elk menu vindje de allergie-informatie betreffende dat specifieke menu. Zo kun je zelf heel makkelijk zien wat je wel en niet mag eten.
Neem direct contact met ons op.

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl